• Lucky Reptile Herp Nursery II

Lucky Reptile Herp Nursery II

Efterföljaren till den populära Herp Nursery inkubatorn som använder teknik som gör det möjligt för enheten att kyla och värma. Detta gör att den kan användas som inkubator för reptilägg och även för att dvala reptiler.
Temperaturen kan ställas mellan 5°C - 60°C och är beroende av den omgivande temperaturen. Den digitala termostaten kan ställas in i 1°C steg. Observera att temperaturen kan variera inuti enheten än den inställda temperaturen. Det rekommenderas att kontrollera detta med en separa termometer.

Den nya modellen har inte bara större användbart utrymme ( 25 liter jämfört med 14 liter ) än dess föregångare, den har också en transparent dörr och belysning. Den största nyheten är att enheten nu kan växla mellan att kyla och värma automatiskt. Det betyder att den också kyler för att hålla önskad temperatur som kan vara mycket användbart på sommaren när utomhus temperaturen är högre och även inomhus temperaturen stiger. Den nya enheten förhindrar förlust av ägg pga överhettning då den kyler för att hålla inställd temperatur.

Observera att, på grund av den använda tekniken har enheten en viss temperatur avvikelse.

Interiör Mått: ca. 27x22x37 cm (BxDxH)
Yttermått: ca. 33x30x45 cm

Power
Power 230 Volt AC 50 Hz and 12 Volt DC
Size
Height 37 cm Interior - 45 cm Exterior
Length 27 cm Interior - 33 cm Exterior
Width 22 cm Interior - 30 cm Exterior

Write a review

Please login or register to review

Lucky Reptile Herp Nursery II

  • Brand: Lucky Reptile
  • Product Code: LR-69802
  • Availability: Out Of Stock
  • 2,399.00kr

  • Ex Tax: 1,919.20kr

Tags: lucky, reptile, herp, nursery, Äggläggning